Roslevphoto.com

FOREDRAG OM SAFARI I AFRIKA


SAFARI • FOTOEKSPEDITION • AFRIKANSK KULTUR • VILD NATUR • VILDE DYR


Mange mennesker har en fasination af Afrika. Specielt mænd har i deres tidlige barndom læst bøger og set film med Tarzan. 

Vild natur, vilde dyr og en masse indfødte, der med deres flotte hovedbeklædninger løb omkring og bekæmpede hinanden, var spiren til den store interesse.

Alt dette kan du høre og se mere om ved vores foredrag om Afrika.

VORES FOTOEKSPEDITIONER OG REJSER TIL AFRIKA 


Drømmer du om at følge i Karen Blixens eller Kuki Gallmann`s fodspor og opleve dit helt eget safarieventyr i Afrika?  


Man skal rejse til det afrikanske kontinent, hvis man vil have opfyldt sin barnedrøm om at stå på den store savanne og opleve den vilde natur, rovdyrene og de andre fascinerende dyr. Afrika går ind i sjælen på de fleste, og igennem vores mange år som rejseledere har vi endnu ikke mødt et menneske, som ikke ville vende tilbage til Afrika, efter at de først havde været der én gang. Dyrene og den vilde natur drager alle, fordi man aldrig ved, hvad der kan ske, og hvilket dyr og hvilken oplevelse, der gemmer sig lige rundt om hjørnet. Spændingen og forventningerne når uanede højder.


Vi har igennem de sidste mange år rejst meget i Afrika og har fået nogle fantastiske oplevelser. Vi er naturfotografer og har selvfølgelig også fået mange tusinde billeder med os tilbage efter hver rejse. Vi arbejder som foto- & safariguider hos Afrikaspecialisten og rejsearrangøren AFRICA TOURS, hvor vi har flere rejser om året, både for fotointeresserede og ikke fotointeresserede. 


SE DINE AFRIKAREJSER HER:

Kontakt os for pris og tidspunkt her:

BOOK OS TIL AT KOMME FORBI DIN FORENING, KLUB ELLER FAMILIE! 


Vi kommer rundt i hele landet med vores foredrag, som varer ca. halvanden time. Vi fortæller vores historier og fakta om Afrika, samtidig med at vi vil vise nogle  af vores mange billeder, som er taget på vores utallige rejser og ekspeditioner til dette fantastiske kontinent.


Vi kommer altid to personer og medbringer vores eget udstyr til foredraget.

ROSLEVPHOTO.COM - E-mail: info@roslevphoto.com - Telefon: 28 71 36 48 - web: www.roslevphoto.com