Roslevphoto.com

Blænde - lukkertid - ISO

FOTOKURSUS

ROSLEVPHOTO.COM - E-mail: info@roslevphoto.com - Telefon: 28 71 36 48 - web: www.roslevphoto.com

ROSLEV PHOTOGRAPHY FOTOKURSUS

ÉNDAGS FOTOKURSUS FOR NYBEGYNDERE


Vi tilbyder 1 dags fotokursus for dig, som lige har fået et kamera og gerne vil lære at bruge det eller for dig, som har fotograferet i længere tid, men aldrig lært, hvordan man bruger kameraets indstillinger, så du kan få de optimale billeder.

Mange amatørfotografer overlader alle beslutninger til kameraet ved at indstille det på AUTO. Man kan godt få nogle gode billeder med denne funktion, men ved selv at tage kontrol over dit kamera og fortælle det helt nøjagtigt hvad der er du vil, kan du optimere dine evner som fotograf og løfte dine billeder til et helt andet niveau.


På kurset gennemgås alle de fundamentale fototekniske begreber som ISO, blænde og lukkertid og hvordan de bruges i praksis. Du vil blive udstyret med den rigtige værktøjskasse til fremover at kunne betjene og udnytte dit kamera på alle parametre.


Kurset vil også gennemgå nogle enkle redigeringsteknikker, så du også får mulighed for at efterredigere dine billeder.


Kurset afholdes fra kl.09.00 til kl.16.00 og er inklusiv kaffe, drikke og frokost.


Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Vigtige fototekniske begreber


De tre vigtigste begreber inden for fotografering, er ISO, blænde og lukkertid.

ISO, som styrer dit kameras lysfølsomhed, er meget vigtig, når du fotograferer under dårlige lysforhold og skal opretholde en fornuftig lukkertid. 

Blænden er et vigtigt værktøj, når man bl.a. ønsker at kunne kontrollere dybdeskarpheden i et billede. Ønskes kun det aktuelle motiv skarpt eller skal hele synsfeltet være i fokus?

Lukkertiden er et andet vigtigt værktøj, når man bl.a. fotograferer motiver i bevægelse. Det kan være dyr, mennesker eller vandløb og vandfald, som man ønsker at give et helt specielt udtryk.