Roslevphoto.com

LIDT MERE OM OS OG VORES REJSER

Hvorfor valgte vi Afrika?


Vores fantastiske verden består af utallige smukke områder i blandt andet Asien og Afrika, så hvorfor har vi kastet vores kærlighed på netop Afrika? Fasinationen af specielt Afrika har lige siden barnsben altid være present hos os, så det føltes ganske naturligt, at vi forfulgte denne facination og drømmen om at komme tæt på kontinentes vilde natur. Så sidenløbende med vores øvrige fotografiske interesser inden for bryllups-& eventfotografering, portrætfotografering og produktfotografering, begyndte vi mere og mere at fokusere på naturfotografering og begynte at vende blikket imod Afrika. Og efter vores første rejse til Kenya, var vi slet ikke i tvivl om, hvor vores store hovedeinteresse og drøm lå, og at den skulle forfølges. Og så har vi været så heldige og priviligerede at få etableret et samarbejde med en af Danmarks bedste arrangører af rejser til Afrika, AFRICA TOURS.


De fleste af vores rejser til Afrika har været til Sydafrika og Kenya. Savannen på Masai Mara er enestående "second to none" og giver altid garanti for store oplevelser. Man kan roligt sige, at denne Østafrikanske perle er et mekka for specielt fotografer. Så nogle af vores safarirejser med AFRICA TOURS henvender sig direkte til den fotointeresserede og andre er til dem, der elsker at være tæt på naturen og de vilde dyr.

LIDT MERE OM KENYA


Den tidligere Engelske koloni har rigtigt meget at byde på

Et af naturens store vidundere er "Den store vandring", hvor op til næsten 2 millioner gnuer, zebraer og antilloper krydser den store Serengetislette i Tanzania og videre igennem nabolandet Kenya, hvor de skal passere Marafloden. Under denne passage mister mere en 150.000 individder livet i deres forsøg på at nå det nye friske græs på den anden side af floden. Krokodillerne tager deres store del, men de fleste mister livet, når de forsøger at komme op af de stejle sider, hvor mange bliver trampet ihjel.

Den store ferskvandsø, som ligger i 2000 meters højde i Great Rift Valley området i Kenya. Fuglelivet her er helt fantastisk og når man sejler på søen, befinder man sig imellem store flokke af pelikaner, har den smukke Afrikanske flodørn flyvende over hovedet og samtidig har mulighed for at betragte gnuer, giraffer, zebraer og antiloper inde på bredden. Den store ferskvandssø giver også masser af vand til de mange blomsterfarme, der ligger rundt om søen. Af andre fugle der ses er skarv, hejrer, storke og flere arter isfugle.

En anelse nordvest for Kenyas højeste bjerg, Mount Kenya, ligger det smukke område Laikipia, som er en rigtig perle for naturelskere. Området er blandt andet kendt for den berømte naturforkæmper, KukiGallmann, som har et 400 m2 stort naturområde, som hedder Ol Ari Nyiro, hvor hun selv bor og sørger for, at de vilde dyr har det de skal bruge. Hun har oprettet 61 vandhuller på farmen udelukkende til dyrene. Hendes liv er skildret i Hollywoodfilmen, I Dreamed Of Africa med Kim Bassinger i hovedrollen. Se mere her

ROSLEVPHOTO.COM - E-mail: info@roslevphoto.com - Telefon: 28 71 36 48 - web: www.roslevphoto.com